JOBBA HOS OSS

VI SÖKER ALLTID DUKTIGA MEDARBETARE MED RÄTT KOMPETENS FÖR VÅR PRODUKTION

Är du en erfaren svetsare, laser- / kantpressoperatör eller har andra kvalifikationer inom våra verksamhetsområden? Då är du välkommen att söka jobb hos oss genom att skriva lite om dig själv och skicka ditt CV till helen.lundqvist@tre-d.se

 

JUST NU SÖKER VI TEKNIKBEREDARE

Vi behöver komplettera vårt försäljnings- och beredningsteam med en kompetent och driven teknikberedare.

OM TJÄNSTEN

Som teknikberedare kommer du med stort egenansvar att driva beredningen av nya affärer/projekt. Du har ansvar för hela processen från offertförfrågan till produktionsstart. I arbetsuppgifterna ingår även att:

Göra efterkalkyler och uppföljningar av nya affärer/projekt.

Återkoppla erfarenheter till de Tekniska säljarna vad gäller uppstart av nya projekt och förändringar i produktionsprocessen.

Ge förslag på hur vårt arbetssätt eller våra processer kan förändras för att bättre överensstämma med våra kunders behov.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har någon form av teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning eller motsvarande utbildning och erfarenhet, gärna kompletterad med kunskaper inom Cad-konstruktion. Vi använder oss av Inventor. För att lyckas i tjänsten bör du vara en erfaren teknikberedare och ha lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Arbetet kräver att du har erfarenhet av processer och metodik inom industriell tillverkning. Det är en fördel om du har kunskaper inom APQP och den typen av processer.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom din vilja att kontinuerligt utvecklas, att du är ansvarsfull, strukturerad, kommunikativ, kvalitetsmedvetenhet och problemlösningsorienterad. Du behöver därutöver ha en god ekonomisk förståelse och ett affärsmässigt driv.

INFORMATION

Tjänsten är tillsvidare med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Urval till intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Marknads- och Teknikberedningschef Karl Albertsson, tfn 070-211 80 78 eller e-mail karl.albertsson@tre-d.se

ANSÖKAN

Din ansökan sänder du senast den 4 februari till:

Tre D Mekaniska AB

Helén Lundqvist

Verkstadsvägen 3

293 95 Vilshult

Eller via e-post till helen.lundqvist@tre-d.se